پیراهن مردانه رسمی
پیراهن مردانه رسمی

چگونه پیراهن مردانه مناسب انتخاب کنیم 

پیراهن مردانه یکی از مناسب ترین لباس های مردانه به شمار میرود که در استایل رسمی و نیمه رسمی نقش مهمی را ایفا می کند بنابراین هر مرد شیک پوشی باید اصول اولیه ای را درباره پیراهن مردانه و ویژگی های خاص آن بداند تا بتواند بهترین پیراهن رسمی یا غیررسمی برای خود انتخاب کند.

پیراهن مردانه باید قبل از هرچیزی کاملا اندازه شما باشد، پس عوامل دیگری مثل: استایل یقه، سردست، پشت و ... در انتخاب شما تاثیرگذار خواهند بود. در مقالات قبلی به تعدادی از این فاکتور ها پرداخته شد و در این مقاله همه چیزهایی را که باید در باره پیراهن مردانه رسمی بدانید به طور کامل تر خواهید خواند تا بتوانید انتخابی درست و استایلی عالی برای خودتان داشته باشید. 

 

 

آشنایی با پیراهن مردانه رسمی

پیراهن رسمی مردانه به پیراهنی گفته می شود که آستیبن های بلند، سردست و یقه مردانه دارد و با دکمه بسته میشود. این ساده ترین تعریف برای پیراهن مردانه است. اما وقتی نوبت به پیراهن های رسمی و اسپورت می رسد این تعریف چندان ساده نیست.

به طور مثال پیراهن رسمی از پایین به بالا بسته میشوند و دکمه های سردست آن پس از پوشیده شدن بسته می شود در حالی که در پیراهن های غیر رسمی دقیقا برعکس است. همه دکمه های پیراهن های رسمی باید بسته شود و در صورت امکان باید با کراوات یا پاپیون همراه شود در صورتی که در پیراهن های غیر رسمی این کاراها ضرورتی ندارد. یقه و سردست پیراهن مردانه رسمی انواع مختلفی دارد که در میزان رسمی و غیر رسمی بودن آن نقش مهمی دارند. به طور کلی پیراهن های آستین کوتاه با کت پوشیده نمیشوند بنابراین در دسته پیراهن های غیر رسمی قرار میگیرد. 

جالب است بدانید که در نیم قرن اخیر پیراهن های مردانه از نوعی لباس زیر به یکی از بخش های ضروری استایل مردانه تبدیل شده اند. در گذشته این پیراهن ها رنگبندی خاصی نداشتند و فقط به رنگ سفید ساده یافت می شدند اما امروزه تنوع رنگ و طرح پیراهن های رسمی بسیار بیشتر شده است. پیراهن سفید مردانه با سردست های تمیز در گذشته نماد سطح اجتماعی بالا بود چون پوشیدن چنین لباسی به این معنا بود که این شخص کارهای یدی و کارگری انجام نمی دهد و جزو قشر ثروتمند جامعه است. اما امروزه فرقی نمی کند چه شغل یا جاگاهی در اجتماع داشته باشید، در هر صورت به یک پیراهن رسمی نیاز دارید. 

 

 

اندازه بودن پیراهن

همان طور که می دانید اندازه بودن لباس به خصوص لباس های مردانه با استایل رسمی اهمیت زیادی در شیکپوشی دارد اما متاسفانه بیشتر آقایان پیراهن هایی می پوشند که کاملا اندازه بدنشان نیست. اندازه بودن پیراهن مردانه به این معنا است که قسمت تنه، سینه، شکم، سرشانه ها، یقه، آستین ها، سردست و همه قسمت های پیراهن کاملا اندازه است و در هیچ قسمت گشاد یا تنگ یا بلند و کوتاه نیست. این اندازه بودن در واقع مرز تعیین کننده شیکپوشی شما است که باید آن را کاملا جدی بگیرید تا تیپی کامل و سطح بالا داشته باشید.
هر شخصی ویژگی های اندامی خاصی دارد و برای تولیدکنندگان عمده پوشاک ممکن نیست که بتوانند نیازهای همه اقشار جامعه را تحت پوشش قرار دهند بنابراین وقتی پیراهن آماده ای تهیه می کنید همیشه این احتمال وجود دارد که بخشی از آن کمی تنگ یا گشاد باشد در این شرایط است که لباس های سفارشی دست دوز می توانند به کمک شما بیایند. در هر حال پیراهن رسمی چه با کت پوشیده شود و چه بدون آن، باید در سرشانه ها کاملا فیت باشد و در بازوها احساس راحتی داشته باشید و بتوانید به سادگی آن ها را حرکت دهید. دکمه های پیراهن هم چه در قسمت جلو و یقه و چه در سرآستین ها باید به سادگی بسته شود و فاصله ای میان آن ها دیده نشود. استفاده از زیرپیراهن هم همراه با پیراهن توصیه می شود تا عرق و چربی بدن توسط پیراهن جذب نشود و نیاز به شستشوی کمتری داشته باشد
 

رنگ و جنس پیراهن 

رنگ پیراهن اولین چیزی است که توجه دیگران را جلب می کند و از این حیث اهمیت زیادی دارد چون می تواند حامل پیامی مهم در مورد کسی باشد که آن را به تن کرده است، مثلا او یک فرد معاشرتی است و یا درونگرا است. اما نداشتن پیام بسیار بهتر است داشتن یک پیام نادرست یا نامناسب است اما اگر درک درستی از رنگ ها داشته باشید می توانید پیامی درست و کنترل شده را منتقل کنید. سفید بهترین و بدون ریسک ترین رنگ برای پیراهن است که همیشه مد روز و همه جا پذیرفته شده است و رسمی ترین رنگ به شمار می رود.

رتبه دوم رسمی ترین رنگ متعلق به آبی است و پس از آن هم می توان از رنگ های خاکستری، مشکی و … هم استفاده کرد که برای انتخاب آن ها بهتر است هماهنگی رنگ آن با رنگ بقیه لباس ها و همین طور رنگ پوست، رنگ مو و رنگ چشم خود و تضاد بین آن ها را در نظر بگیرید و فراموش نکنید که همیشه استایل شخصی شما بر قوانین مد و ترندهای فصل ارجعیت دارد.

در مورد طرح پیراهن، همیشه اولویت با طرح ساده است اما به جز آن می توانید از راه راه و چهارخانه ریز در رنگ بندی نزدیک به هم نیز استفاده کنید. برای انتخاب جنس پیراهن دو گزینه وجود دارد، نخ و الیاف مصنوعی. هر یک از این الیاف مزایای خاص خود را دارن مثلا نخ قابلیت تنفس دارد اما الیاف مصنوعی ارزان تر است و چروک نمی شود. بنابراین بهترین انتخاب می تواند ترکیبی از این دو باشد و یا این که می توانید برای هر فصل انتخاب خاصی داشته باشید مثلا پیراهن نخی را در تابستان بپوشید و پیراهن الیاف مصنوعی را در فصل های سرد.

با انتخاب برش های متفاوت پیراهن، ممکن است لاغر اندام یا درشت اندام تر بنظر برسید. برش های متفاوتی برای پیراهن های مردانه وجود دارد. اکثر پیراهن های مردانه با برش های معمولی دوخته می شوند و جوانان زیادی طرفدار برش های جذب هستند

توصیه هایی برای تازه کارها

حال که همه نکات مربوط به انتخاب پیراهن مردانه رسمی را فراگرفتید وقت آن رسیده است که مجموعه پیراهن های خود را کامل کنید. پس از انتخاب اندازه ترین پیراهن و مناسب ترین و رسمی ترین مدل نوبت به انتخاب رنگ می رسد. اگر تازه کار هستید برای این که با مشکل هماهنگی رنگی مواجه نشوید و پس از پوشیدن لباس های خود اعتماد به نفس کافی داشته باشید همیشه رنگ هایی را انتخاب کنید که بتوانید با همه کت ها و ژاکت های خود ست کنید. پس از آن به جزئیات لباس توجه کنید و همیشه ساده ترین پیراهن را از بهترین جنس انتخاب کنید.

بیشتر پیراهن های مردانه برش مخروطی دارند به این معنی که در قسمت سینه بزرگتر از قسمت کمر هستند، بهتر است زمانی که پیراهن در شلوار قرار می گیرد، تناسب خوبی با بدن و فرم اندام شما داشته باشد. برای انتخاب پیراهن آستین بلند پس از بستن دکمه سرآستین، انتهای آستین در قسمت انتهای استخوان شست دست قرار می گیرد. برای انتخاب پیراهنی با قد مناسب آن را درون شلوار قرار دهید و دستانتان را بالای سرتان ببرید اگر پیراهن از شلوارتان بیرون آمد، قد آن کوتاه است.

موضوع دیگر در انتخاب پیراهن مردانه سرآستین های آن است، که می تواند رسمی یا خودمانی(کژوال) بودن آن را مشخص کند. سرآستین های معمولی یک یا چند دکمه دارند و سرآستین های فرانسوی دولایه هستند. آستین های با طول متغیر مدل دیگری از آستین پیراهن مردانه هستند، که با بند آستین جمع می شوند.

 

ارسال نظر
نام و نام خانوادگی:
Email:
وبسایت:
نظر:
Captcha